Informatie

OKAnnuleren
OK

 

Van harte welkom op de website van EnjoyAttention!

Maar wie zijn wij eigenlijk en wat maakt ons zo uniek als datingsite?

 

EnjoyAttention is DE ontmoetingsplaats voor alle mensen van singles en mensen in een LAT relatie tot mensen die een (open) relatie hebben of getrouwd zijn en die net dat beetje meer spanning willen in hun leven. Wil je iemand om gezellig mee uit te gaan, vrienden te worden, een affaire of een relatie te hebben of geniet je alleen van virtuele aandacht?  Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de mannen en vrouwen die willen daten, flirten en spannend contact willen. Je bepaalt helemaal zelf hoe ver je gaat en waar jouw grenzen liggen.

 

Vrouwvriendelijkheid is erg belangrijk voor ons maar eigenlijk zorgen we ervoor dat iedereen zich op zijn of haar gemak kan voelen bij ons. Het gaat bij ons om het contact maken en het flirten zelf waarbij dat je jezelf geen zorgen moet maken over je anonimiteit, discretie en veiligheid welke wij constant zeer goed bewaken.

 

We letten vooral op het taalgebruik, aanstootgevende  foto's en het hebben van respect voor elkaar en wanneer de regels overtreden worden, volgt er uitsluiting van de website. We proberen zoveel mogelijk alles te controleren, maar aangezien we niet altijd alles kunnen zien, hebben we hierbij ook jouw hulp nodig. Onder elk profiel en in je mailbox vind je daarom de mogelijkheid om een melding te doen van ongepast of ongewenst gedrag, wanneer je hierop klikt zullen wij zo snel mogelijk in actie komen om het probleem op te lossen of de member te verwijderen.

Op deze manier blijft EnjoyAttention een plaats waar alle members zich helemaal thuis voelen.

 

We hebben een heel aantal members op onze datingsite die momenteel nog gebonden zijn of die gewoon op zoek zijn naar een affaire. Om ook deze mensen te kunnen helpen (en de singles die niet publiekelijk online willen daten) hechten wij veel erg veel aandacht en waarde aan discretie en anonimiteit. Jouw persoonlijke gegevens worden daarom altijd afgeschermd en ook jouw geboortedatum zal niet vermeld worden, we laten het bij je leeftijd. Het e-mailadres dat je gebruikt voor notificaties is alleen bij ons bekend zodat we je meldingen kunnen sturen, maar verder is deze nergens openbaar en we delen ook nooit gegevens met derden. Jouw privacy is van topbelang voor ons.

 

Wie via Enjoy Attention berichten verstuurt, maakt daarbij gebruik van een intern berichtensysteem. Heb je eenmaal contact gelegd, dan kun je ervoor kiezen om verder te gaan mailen of te gaan chatten op onze site zelf, waarbij je zelf kunt bepalen of je beeld en geluid wilt gebruiken of alleen tekst. Naast deze opties kun je ook geschenken sturen, flirts en uiteraard berichten die je zelfs intern kunt laten vertalen of na kunt laten kijken op spelling (in opwinding maakt iedereen spelfouten namelijk en sommige fouten zorgen dat het bericht ineens iets heel anders betekent).

 

Wanneer je je inschrijft op onze datingsite kun je direct een avatar kiezen. Hiernaast kun je ook foto's op je profiel plaatsen waarbij je zelf bepaalt wie van de members de foto's kunnen zien, hiervoor kunnen zij een aanvraag versturen. Keur je de aanvraag af, dan kan deze member jouw foto's niet zien, keur je de aanvraag goed, dan is je foto alleen voor deze member zichtbaar. Verstuur je zelf een verzoek om foto's te kunnen zien van een member, dan kan deze member jouw foto's ook zien. Deze keuze is gemaakt om een eerlijk tweerichtingsverkeer op te stellen en de kans te vergroten dat er een wederzijdse interesse ontstaat.

Aanvragen om foto's te kunnen bekijken, kun je op elk gewenst weer intrekken.

 

Er is echter nog een andere optie om de andere member extra geïnteresseerd te maken in wie jij bent. Je kunt zelf een foto vrijgeven voor deze member bij het versturen van een flirt of een bericht. Hiermee ligt het initiatief helemaal in jouw handen en is de kans dus net wat groter dat je een berichtje terug krijgt en misschien hangt daar dan ook wel een foto aan!

 

Het fotosysteem dat we hebben opgebouwd is makkelijk te begrijpen en ondersteunt het doel van de website, discreet en anoniem contact kunnen maken, daten en flirten. Wil je wat minder anonimiteit, dan kun je er altijd voor kiezen om een foto van jezelf openbaar te zetten voor alle members. Zo krijg je zonder enige twijfels veel meer berichten en sommige mensen mogen nu immers echt wel gezien worden! Ga je echter voor anonimiteit en discretie bij het daten, dan kun je volledig anoniem blijven en heb je het heft volledig in eigen hand. Jouw veiligheid, discretie en anonimiteit staan altijd voorop bij EnjoyAttention!

 

Naast al deze mogelijkheden hebben we nog iets extra ingebouwd op de website: Je kunt als member volledig onzichtbaar zijn voor alles en iedereen, maar je kunt wel contact hebben met iemand van jouw keuze. Deze optie is een betaalde optie.

In deze Ultra Geheime Status is ook jouw profiel niet langer voor iedereen zichtbaar, alleen de mensen waarmee je zelf contact op hebt genomen kunnen jouw status zien. Hoe lang zij dit kunnen zien bepaal je zelf.

 

Deze unieke Ultra Geheime Status optie is uitsluitend inbegrepen in het betaalde full member abonnement.

In een Plus member abonnement is de optie om wel of niet online te worden weergegeven inbegrepen. Je bent bij de online/offline status nog wel zichtbaar voor members die de zoekfunctie gebruiken (tenzij je profiel tijdelijk gedeactiveerd is).

 

De veiligheid en discretie van onze members is één van de speerpunten van Enjoy Attention. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor en automatische uitlogprocedure, zodat je automatisch wordt uitgelogd na een aantal minuten en er een website in beeld komt te staan die je van tevoren hebt gekozen. Daarnaast hebben we nog een trucje ingebouwd. Klik je op Afmelden, dan word je doorverwezen naar een neutrale website. Lees hier meer over onder de help functies van de website.

 

Nog een voorbeeld voor je veiligheid en anonimiteit is dat je foto's onherkenbaar kunt maken en/ of volledig af kunt schermen. Je kunt een bepaald gedeelte op je foto markeren en vervolgens onherkenbaar maken. Het geselecteerde gedeelte wordt dan zeer wazig gemaakt zodat je geen details meer kunt zien. Bij een onherkenbaar gemaakte foto kun je nog wel zien dat het een gezicht is, maar daar houdt het dan ook volledig mee op.

 

Je kunt zowel "zichtbare" als "afgeschermde" foto's onherkenbaar maken.

Dit is handig voor je profiel, aangezien je wel een foto laat zien maar niemand kan zien hoe je er precies uitziet! Als je alleen afgeschermde foto's hebt dan zijn die foto's uiteraard nooit zichtbaar in je profiel. Je ziet hier dan een camera icoontje met een slot afgebeeld.

 

Of je je foto(s) wilt beveiligen, d.w.z. afschermen of zichtbaar maken in combinatie met onherkenbaar maken, is een persoonlijke keuze. Het zijn beide uitstekende methoden om je volledige anonimiteit te garanderen. Houd wel in je achterhoofd dat een profiel met foto over het algemeen meer reacties op zal leveren dan een profiel zonder foto.

 

In het hoofdmenu kan iedere gebruiker zijn profiel gemakkelijk verbergen. We hebben hier geen aparte, vreemde of verstopte optie voor maar gewoon een knop in het hoofdmenu die iedereen kan vinden. Je kunt er ook voor kiezen om je profiel definitief te verwijderen, maar deze actie is onomkeerbaar en alle gegevens en data zullen dan gewist worden.

In zulke gevallen kan het verstandiger zijn jouw profiel en account te deactiveren. Het resultaat is bijna hetzelfde, niemand kan jou meer vinden op de website maar mocht je toch weer gebruik willen maken van de website binnen zes maanden, dan kun je door in te loggen het account weer actief maken. Log je echter niet in binnen zes maanden, dan wordt het account alsnog verwijderd en gaan de data verloren. 

 

Op EnjoyAttention kun je ook duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent en wat je graag wilt of verwacht van het contact, gaande van een flirt, een web chat met of zonder beeld en geluid, tot en met een echte relatie en alles daar tussenin.

 

De site is altijd in beweging en we komen vaak met nieuwe dingen, vaak aan de hand van opmerkingen of verzoeken van onze members. Onlangs hebben we een functie toegevoegd waarmee je voor jezelf notities kunt maken op de website (zo hoef je niet op briefjes te schrijven die je toch gaat verliezen). Ook kun je per member notities maken of contacten markeren, zodat je nooit meer terug hoeft te zoeken wat er ook alweer precies met die ene man of vrouw was. Alles gebaseerd op jouw privacy en het gebruiksgemak natuurlijk.

 

We maken het je zo gemakkelijk mogelijk en overal op de site is uitleg door middel van informatie iconen bij iedere functie en aparte help pagina's bij de belangrijkste onderdelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je zelfs zonder hulp de site intuïtief kan bedienen.

Ons team is constant bezig met het verbeteren en optimaliseren van de website. Je feedback en opmerkingen worden zeer op prijs gesteld door ons én we maken er werk van. We streven naar 100% tevreden members!

 

Nog meer nuttige informatie vindt je in vragen & antwoorden en natuurlijk ook op de site zelf. 

 

Nadat je ingeschreven bent, kun je de verschillende abonnementen online bekijken. Ben je online met je iPad of je Android tablet, dan wordt er een speciale versie van de website geladen. Hiervoor hoef je niets te doen. Meer informatie hierover en meer vind je in het membergedeelte van de website.

 

FEEDBACK - CONTACT