Q&A

OKAnnuleren
OK
Q&A

 

Vragen en antwoorden

 

Ik zie geen bevestigings-email na mijn inschrijving. Wat kan ik doen?

 

Helaas komt het soms voor dat emailproviders de bevestigings-email als spam markeren. Kijk daarom altijd even bij de spam wanneer je geen e-mail van ons hebt ontvangen binnen tien minuten. Je kunt je bevestigings-email bijna altijd daar vinden. Als je de bevestigingsmail hebt gevonden, voeg ons dan toe aan de lijst met je vertrouwde email-adressen (anders kan het weer misgaan).

In het geval dat de bevestigings-email ook niet in je spam-box zit, neem dan gerust contact met ons op (Druk onderaan in de site op "Contact met ons opnemen") en we activeren je inschrijving dan zo snel mogelijk handmatig.

 

Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord kwijt. Hoe kan ik deze opnieuw opvragen?

 

Naast het vakje met login op de site, vind je de optie "wachtwoord vergeten". Hier vul je het e-mailadres in waarmee je aangemeld bent en wij versturen de gegevens naar jouw mail.

 

Welke acties lopen er op dit moment bij EnjoyAttention?

 

Wegens de opening van EnjoyAttention krijg je tijdelijk een GRATIS abonnement als Plus member voor 3 maanden ter waarde van 59,95 euro. Dit gratis Plus abonnement loopt af op 15 mei 2014.

 

Als vrouw krijg je als actie zelfs tijdelijk een levenslang full member abonnement volledig gratis! Je kunt hiermee zonder beperkingen berichten, flirts, virtuele gifts versturen, chatten met beeld en geluid en nog veel meer. Lees er meer over op de site!

 

Wat is jullie hoogste prioriteit?

 

Tevreden members, volledige discretie en anonimiteit staan op de eerste plaats. We vinden de gebruikerservaring zeer belangrijk en daarom zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de website. We stellen je feedback altijd ten zeerste op prijs!

 

Hoe kan ik anoniem betalen?

 

Er zijn verschillende manieren om anoniem te betalen. Lees daar alles over onder de optie "abonnement opwaarderen" in het hoofdmenu van het membergedeelte van de website.

 

Als ik betaal via een overschrijving, welke begunstigde staat er op mijn rekeningafschriften?

 

Voor je discretie staat er op je rekeningafschriften een neutraal bedrijf vermeld als begunstigde en niet de naam van de website. Op die manier valt die betaling niet meer op tussen je rekeningafschriften.

 

Hoe anoniem ben ik bij EnjoyAttention?

 

Je bent 100% discreet en anoniem. Alleen algemene gegevens worden in de site vermeld zoals je wensen, je uiterlijk enz. Foto's kun je 100% afschermen en alleen members met je uitdrukkelijke toestemming kunnen deze bekijken. Lees er meer over in het member-gedeelte website.

Ook wordt nergens jouw geboortedatum vermeld. We hebben er voor gekozen alleen een leeftijd weer te geven, zodat de rest van de informatie verborgen blijft.

 

Hoe kan ik mijn foto's beschermen?

 

Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden. Als eerste kun je foto's volledig afschermen en uitsluitend members die je zelf hebt goedgekeurd kunnen deze bekijken. Je kunt de toegang ook op ieder moment weer intrekken.

Als tweede mogelijkheid kun je in het membergedeelte je foto's onherkenbaar maken. Je selecteert daarvoor het gebied wat je onherkenbaar wilt maken, bijvoorbeeld je gedeeltelijk of volledig gezicht en drukt op de knop. Daarna is de aanpassing verwerkt en ben je onherkenbaar op je foto.

Je kunt deze "je foto onherkenbaar maken" optie vervolgens gebruiken voor zowel afgeschermde als zichtbare foto's in het member-gedeelte van de website. Ga je helemaal voor zekerheid, dan kun je ook afgeschermde foto's onherkenbaar maken zodat je helemaal veilig kunt zijn van je anonimiteit.

 

Hoe gaat EnjoyAttention om met mijn email en ander persoonlijke gegevens?

 

Je email en andere persoonlijke gegevens worden NOOIT vermeld op de website. Alles loopt via het interne berichtensysteem. Je email wordt door de redactie van AffairAnywhere uitsluitend gebruikt om je te laten weten of je nieuwe berichten, flirts, fotoverzoeken etc. hebt. Ook worden emailadressen nooit verkocht, vrijgegeven of op enige andere manier kenbaar gemaakt aan derden. Je anonimiteit en discretie staan op de allereerste plaats bij AffairAnywhere!

 

Welk voordeel heb ik als ik foto's upload?

 

Profielen met foto's kunnen rekenen op veel meer reacties en zelfs als al je foto's volledig afgeschermd zijn. Niemand kan zonder je uitdrukkelijke toestemming je foto's bekijken. Indien je een bepaalde member toestemming hebt gegeven kun je deze toestemming dan ook op ieder moment weer intrekken. Zo blijf je 100% discreet.

 

Waar vind ik hulp over het gebruik van de site?

 

Naast alle belangrijke functies staan info-iconen. Als je de muis daarover beweegt, opent een nieuw venster en worden de belangrijkste dingen over die functie uitgelegd.

Ook vind je onder iedere rubriek in het menu een hulppagina met uitleg en tips over het gebruik van de functies en de website.


 

Ik heb een tablet. Welke site gebruik ik het best. De mobiele site of de desktop?

 

Als je inlogt met een tablet ga je automatisch naar de speciaal geoptimaliseerde website voor tabletten met schermen vanaf 7 inch. Log je in met je laptop of pc dan kom je automatisch op de desktop versie van de website.

 

Wat moet ik weten over hoe veilig af te melden op de site?

 

Je kunt gebruik maken van automatisch uitloggen na een aantal minuten. Bij de instellingen onderaan het informatiemenu kun je opgeven na hoeveel minuten inactiviteit de site je automatisch moet uitloggen. Ook kun je hier opgeven naar welk internetadres de browser gaat NA het automatisch uitloggen. Standaard staat dit ingesteld op google.nl. Automatisch uitloggen staat standaard uit in de site en kun je activeren in hetzelfde venster.

Als je op de knop "afmelden" drukt gaat de site direct na het uitloggen ook naar een ander adres zoals met het automatisch uitloggen het geval is. Het internetadres dat wordt geladen naar het uitloggen kun je apart instellen voor automatisch en voor handmatig uitloggen.

 

Waar kan ik terecht met opmerkingen, klachten of feedback en hoe snel krijg ik antwoord?

 

Onderaan in de site, het snelmenu of het hoofdmenu vindt je de optie "Contact met ons opnemen", kies hier een rubriek en voer in het tekst vlak het bericht in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op al je vragen, suggesties of feedback. Dat is uiterlijk binnen 24 uur maar doorgaans veel sneller.

 

Hoe kan ik als ongepast gedrag, foto's etc melden?

 

Je kunt dat melden door onderaan in de site te klikken op "contact met ons opnemen”. Je kunt ook een rechtstreeks ongepast gedrag, foto's etc rapporteren door op die optie onderaan het member profiel te klikken. We bekijken ieder geval apart en lossen het zo snel als mogelijk op. Deze functie helpt in samenwerking met de members voorkomen dat er ongewenste /ongepaste inhoud ontstaat op de site. Dit is natuurlijk in het belang van alle members.

 

Hoe kan ik de chat module met beeld en geluid gebruiken?

 

Alleen Full members kunnen de chatmodule volledig gebruiken. De functies van de chatmodule zijn chatten met tekst maar ook chatten met beeld en geluid. Members met een Plus abonnement kunnen geen chatsessie starten maar wel een chatsessie aannemen. Dus een Full member en een Plusmember kunnen met elkaar chatten indien de Full member de chatsessie heeft gestart. Als je ook zelf een chatsessie wilt beginnen met een member heb je een abonnement upgrade nodig naar Full member.

 

Hoe kan ik een foto uploaden?

 

In het menu onder de rubriek "mijn profiel" kun je kiezen voor "mijn foto’s”. Er is een uitgebreide hulp aanwezig hoe je de foto kunt uploaden. Voor members die geen foto hebben kun je eenvoudig een foto maken met je webcam en meteen in je profiel plaatsen.

Ook kun je meteen aangeven of je de foto wilt afschermen of dat deze zichtbaar mag zijn voor alle members. Je kunt de status van je foto's op iedere moment en individueel wijzigen.

 

In de foto status zijn 2 verschillende mogelijkheden. Wat zijn de verschillen?

 

De eerste optie "Afgeschermd" is om je foto af te schermen. Niemand kan je foto's bekijken zonder je uitdrukkelijke toestemming. Alleen als je een aanvraag (gedaan door een member) goedkeurt kan deze member je foto bekijken. Je kunt als voorbeeld overigens prima 2 foto's afschermen en 1 foto niet afgeschermd laten. Alle combinaties zijn mogelijk.

De tweede optie "Zichtbaar" zorgt dat je foto's door members op het member gedeelte van de website bekeken kunnen worden.

Belangrijk: zelfs niet afgeschermde foto's zijn nooit zichtbaar voor niet-members maar alleen voor members van Enjoy Attention. Afgeschermde foto's zijn voor niemand zichtbaar behalve voor leden die je uitdrukkelijke toestemming hiervoor hebben!

 

Hoe kan ik mijn abonnement upgraden?

 

Je kunt een Free member of Plus member abonnement altijd upgraden naar een Full member abonnement en zo alle beschikbare functies van de website gebruiken. Klik daarvoor in het menu onder abonnementen vergelijken welke mogelijkheden je hebt.

De unieke Ultra Secret Status functie is een extra betaalde optie die alleen is inbegrepen in het betaalde Full member abonnement. Ook kun je onder de rubriek abonnement upgraden extra credits kopen die je nodig hebt voor het versturen van virtuele gifts. Standaard zijn er credits (voor het versturen van virtuele gifts) inbegrepen in het betaalde Full member abonnement.


FEEDBACK - CONTACT