Tips

OKAnnuleren
OK

 

Een paar tips

 

Maak van je profiel een winnaar.

Je profiel is een van de twee belangrijkste elementen die zullen bepalen of andere members je interesse hebben. Het andere element zijn je foto’s.

Maak een profiel aan met tekst en zorg dat het profiel een reden zal zijn om je aan te spreken. Maak het interessant (maar wees wel eerlijk) en wees vooral positief, zodat de uitstraling van jouw profiel mensen vrolijk en blij zal maken. Krijg je dit voor elkaar, dan heb je de helft al gewonnen.

 

Goede foto's.

Als we eerlijk zijn, moeten we toegeven dat een foto het eerste is wat je aandacht trekt bij een zoekopdracht. Dit is het belangrijkste element naast je profiel en het bepaalt mede of andere members wel of geen interesse in je tonen. Bepaal met welke kleuren je het beste staan, kleed je leuk en zorg dat de foto's er levendig uitzien. Een goede foto in combinatie met een leuk profiel is uiteraard de ideale combinatie.

Voor je privacy kun je al je foto's volledig afschermen en alleen members met je uitdrukkelijke toestemming kunnen die dan vervolgens bekijken. Daarom raden we aan om in ieder geval afgeschermde foto's te hebben in je profiel. Je bepaalt dan zelf of een member deze wel of niet mag bekijken.

 

Leer effectieve communicatie technieken.

Het eerste bericht dat je stuurt naar een member van je interesse, is het belangrijkste en bepaalt of die member terugschrijft.

Het is belangrijker om in je eerste bericht vragen te stellen (op basis van het profiel van de andere persoon) dan het verstrekken van informatie over jezelf. Een leuk complimentje maken zoals bijvoorbeeld "Wat heb je een leuke lach" of "je profiel is een van de beste die ik heb gelezen" helpt het ijs te breken. Toon altijd interesse in de andere persoon.

Probeer meer te weten te komen over effectieve communicatie technieken. Dat is een groot pluspunt en je hebt meer succes!

 

Heb altijd respect voor anderen.

Door te leren om respect te hebben voor anderen, kun je je eigen persoonlijkheid verbeteren. Een veelgehoorde klacht is dat sommige members soms ineens stoppen met berichten sturen of simpelweg gewoon "verdwenen" zijn. Het is erg respectloos als je niet een berichtje terug stuurt, als je geen interesse meer hebt, of om welke andere reden dan ook. Probeer jezelf zoveel mogelijk te verplaatsen in andere members want dat helpt je te zien wat je wel en wat je beter niet kunt doen.

 

Onderneem actie

Onderneem zelf actie in plaats van te wachten totdat anderen contact met jou opnemen! Dit heeft een veel hogere kans van slagen. Vooral als je een man bent moet je initiatief tonen want over het algemeen krijgen vrouwen al meer aandacht. Zelf actie ondernemen heeft altijd meer succes.

 

Snelberichten

De speciale snelberichten vind je op de site en kun je gebruiken om vooral sneller te communiceren. Het voordeel van snelberichten is dat ze uitermate kort en krachtig zijn. De andere member kan trouwens ook weer antwoorden met de snelberichten.

Wanneer jullie beiden elkaars interesse hebben opgewekt, kun je vervolgens doorgaan met de normale berichten ofwel kun je een chatsessie met beeld & geluid of tekst starten.

Wil je liever de tijd nemen om een member een persoonlijker bericht te sturen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

 

Veiligheid

Het nemen van voorzorgsmaatregelen is altijd belangrijk als je iemand persoonlijk ontmoet die je kent via de site. Geef bijvoorbeeld nooit je telefoonnummer van thuis of je adres, totdat je de andere member beter hebt leren kennen.

Spreek bij een eerste date/ ontmoeting ook altijd af op een openbare plaats. Veilig is ook om een vriend of vriendin te vertellen waar je heen gaat en wie je zult ontmoeten. Je kunt die vriend dan halverwege de ontmoeting laten weten of het OK is. Indien niet aarzel dan niet om te vertrekken.

 

Vooraf chatten

Wij adviseren dat voordat je in het echt afspreekt met iemand, je het best vooraf nog even met elkaar chat via de site. Dat kan met beeld en geluid of gewoon als gewone tekst chat. Het voordeel hiervan is dat je elkaar dan al een beetje beter kent en dat kan geen kwaad.

 

FEEDBACK - CONTACT